Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.loveforthecampsite.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken en/of zich aan te melden voor Love for the Campsite, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Alle informatie op deze website, in iedere vorm (tekst, beeld, video, formulieren etc.) is eigendom van Love for the Campsite. Er kunnen geen rechten aan de informatie op de website worden ontleend. Love for the Campsite streeft ernaar alle informatie accuraat en up-to-date te houden. Op geen enkele wijze is Love for the Campsite verantwoordelijk voor eventueel verlies of schade direct of indirect ontstaan door de informatie verkregen via deze website. Love for the Campsite behoudt zich het recht voor de op deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan aankondiging te doen.

Bij aanmelding voor de selectieprocedure van Love for the Campsite gaat men akkoord met de voorwaarden. Voor voltooiing van het aanmeldformulier op de website deelt de deelnemer zijn of haar naam, adresgegevens en telefoonnummer met Love for the Campsite. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Love for the Campsite behoudt zich het recht voor acht deelnemers te selecteren op basis van het aanmeldformulier en de daaropvolgende screening. Na de screening zal Love for the Campsite deelnemers op de hoogte stellen van hun selectie. Acht deelnemers zullen met Ron Brandsteder en Patrick Martens en crew afreizen naar Denemarken voor de opnamen van Love for the Campsite.